Kına Elbiseleri

Kına Elbiseleri

Kına Elbiseleri

Kına gecesinde nasıl bir kına elbisesi almalıyım diye düşünürken karşınıza klasik geleneklerimizden olan kaftan ve bindallı seçenekleri çıkabilir. Ancak birde belki sizin aradığınız bu değildir. Birde Modern Kına geceleri var. İşte modern kına gecelerinde giyebileceğiniz elbiseler.

Modern Bir Kına Gecesinde Nasıl bir Kına Elbisesi Giyilir?

Kına gecesinde nasıl bir kına elbisesi giyilir denince aklına gelen yanıtlar, Kına gecelerinin ritüellerinden olan olmazsa olmazlardan bindallı, kaftan ve kırmızı kına abiyesi olabilir. Bindallı ve kaftanın kına yakma seremonisi sırasında giyildiğini düşünürsek gecenin büyük bir kısmını kına elbisesi ile geçireceksin. Sen geleneksel tasarımların dışında değişik bir model tercih etmek istiyor olabilirsin. Her tarzda farklı alternatifler bulman mümkün. Hadi alternatif kına elbisesi modellerini birlikte inceleyelim…

Kırmızı Kına Elbisesi Modelleri

Kına gecesi , Kına elbisesi kırmızı olur görüşünde olan gelin adayları için birbirinden şık, farklı kına elbisesi alternatifleri bulunuyor.

Uzun Kırmızı Kına Abiyesi

Uzun kırmızı Kına Abiyesi için , Aradığın kına elbisesi daha gösterişli bir tasarımsa, kaftan bile gerektirmeyecek iddialı kına gecesi abiyelerini tercih edebilirsin.

Modern kına elbisesi arıyorsan, kabarık kına elbisesi modelleri arasından Kırmızı kabarık kına modellerinin iki parçalı seçenekleri de en yeni abiyeler arasında. Hangi Kına elbisesini beğeneceğin sana kalmış.

Kısa Kına Elbisesi Modelleri

Kına gecesi için eğer Kısa kına elbiselerinden giymek isterseniz, ister dar kesimli ister kabarık kına elbisesi modellerini değerlendirerek hem rahat hem şık bir seçim yapmış olabilirsiniz. Ayrıca önü kısa, arkası uzun kına gecesi elbiseleri kabarık tasarımlı modelleri ile bu gece için tercih edebilecek olan kına elbiselerinden alternatifler arasında.

Bordo Kına Abiyeleri

Kına geceleri için Bordo kına elbisesi modelleri, gelin adaylarının en sevdiği seçeneklerden bir tanesi. Bordo renkte kına gecesi kıyafetleri arasından ister uçuş uçuş ister püsküllü modelleri tercih edebilir, hem havalı hem gösterişli bir tasarımı bu özel gecenizde giyebilirsiniz. 

Daha sade tasarımlı olan bordo kına gecesi giysi modellerinin beraberinde kısa, hareketli tasarımlar da kına geceleri için uygun olmaktadır. Asimetrik, sırt dekolteli veya payetli giysiler de gösterişli ve eğlenceli kına gecelerine uyum sağlamak amacıyla tercih edilebilir.

Yeşil Kına Gecesi Kıyafetleri

Yeşil kına elbisesine bir bakacak olursak , Kına gecesi giysi modellerine en çok yakışan renklerden birisi de yeşildir. Gösterişli bir kınada giyilecek giysiler işlemeli, kabarık tasarımlar olabilir. 

Pembe Kına Gecesi Abiyeleri

Pembe renkli abiyeleri de kına için elbise bakan gelin adaylarına önerebiliriz. İster hint konseptli ister renk temalı bir organizasyonda pembe abiyeleri tercih edebilirsiniz.

Beyaz Kına Elbisesi

Bu gecede kimin gecenin harika gelini olduğunun her fotoğraf karesinde ayırt edilebilmesini istiyorsanız, gelinliği çağrıştıran, şık bir beyaz kına elbisesi de giyebilirsiniz.

img

Eslem Ak Kaftan'nın size sunduğu son model, şık ve trend her beden kaftan bindallı ile kına geceniz daha da mükemmel hale gelir.

Instagram

bindallı

bindallı modelleri

kına elbisesi

kına elbiseleri

kına gecesi

kaftan modelleri

kına kaftan

bindallı fiyat

bindallı fiyati

kına kiyafeti

kına kaftanlari

tesettür bindallı

bindallı fiyatları

bindalli kiralama